Telefoon installaties

MW Installatie en Montage levert en installeert telefoon installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Wij installeren telefoon installaties van diverse gerenommeerde merken. Desgewenst kan de telefooninstallatie uitgevoerd worden met:

  • Draadloze toestellen (DECT)
  • Digitale systeemtoestellen
  • Headsets
  • Callcenter/telefoonbeantwoorder
  • Intercomfuncties
  • Noodstroomvoorziening

Wij leggen de telefooninstallaties en telefooncentrales geheel op maat aan en houden rekening met alle wensen van de klant. Van simpele en eenvoudige telefooninstallaties tot complete netwerken over meerdere filialen.

Telefooncentrale in de cloud

Met de komst van internet is het mogelijk om gebruik van telefooncentrales te maken, zonder dat in een eigen centrale geinvesteerd hoeft te worden. Op basis van een vast bedrag per maand neemt u eenvoudig telefoniediensten af.

Met een telefooncentrale 'in the cloud', wordt alles afgehandeld via servers in een datacenter. De centrales zijn toegankelijk via het internet. Onderhoud en beheer wordt uitbesteed aan een gespecialiseerde partij. In de cloud telefonie wordt ook wel genoemd: Hosted Telefonie, Hosted IP-telefonie of VoIP-telefonie. 

Met hosted telefonie is alle functionaliteit van een vaste telefooncentrale mogelijk... en meer!

Kwaliteit telefoon installaties

De kwaliteit van de producten staat voorop. De geluidskwaliteit van de telefoons zijn belangrijke kenmerken voor een telefoontoestel. Daarom kiezen wij voor producten en merken die bewezen kwaliteit leveren. Verder is een eenvoudige en overzichtelijke bediening belangrijk. Een doordachte bediening en een duidelijke gebruiksaanwijzing maken de bediening van uw apparaat eenvoudiger.

Keuze telefooncentrales

De keuze voor telefoon installaties zijn legio. MW Installatie en Montage inventariseert uw behoefte en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met: 06-55706902.