LED verlichting

LED verlichting is momenteel de vervanger van gloeilampen, halogeen of TL verlichting. De afgelopen jaren zijn zowel de mogelijkheden voor als kwaliteit van LED verlichting enorm gegroeid. Voor vrijwel alle traditionele lampen zijn nu ook LED varianten beschikbaar. Daarnaast worden ook veel armaturen met geïntegreerde LEDs aangeboden en worden steeds meer design-lampen met LED uitgevoerde.

Gemiddeld behalen LED lampen en energiebesparing tot wel 80% of meer!

Voordelen LED verlichting

De voordelen van LED verlichting tov traditionele verlichting zijn groot:

  • Dimbaar
  • Lange levensduur
  • Korte terugverdientijd
  • Beschikbaar is alle soorten en maten
  • Energiebesparend

Specialist installatie LED verlichting

De ontwikkelingen gaan nog steeds hard. MW Installaties volgt die ontwikkelingen op de voet en heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het leveren en installeren van LED verlichting op diverse locaties en omstandigheden. Vrijwel elke situatie is anders en bij elke situatie kunnen wij een op maat gemaakte LED oplossing bieden. Denk daarbij aan showroom verlichting, kantoor verlichting, terreinverlichting, huis en/of tuin verlichting en bijvoorbeeld sfeerverlichting.

Advies Led verlichting

Wilt u besparen op elektrakosten en vraagt u zich af hoe led verlichting het beste in uw huis of bedrijf kan worden geïnstalleerd, neem dan direct contact op met MW Installatie & Montage. Bel met 06- 55706902 of vul ons contactformulier in. Wij adviseren u graag!