Krachtstroom installaties

Krachtstroom installaties worden toegepast bij een continue hoge elektriciteitsbehoefte. Bijvoorbeeld in kantoor gebouwen, productiebedrijven. Ook kunnen in een woning dermate veel en zware apparatuur in gebruik zijn, dat een normale lichtinstallatie niet voldoet en een speciale krachtstroomvoorziening moet worden aangebracht.

Krachtstroom en lichtstroom

Onder krachtstroom installaties wordt verstaan alle driefase 400 volt aansluitingen t.b.v. machines zoals airco’s en machines in productieprocessen. Dit in tegenstelling tot lichtstroom installaties die geschikt zijn voor alle enkelfase 230 volt aansluitingen en apparatuur zoals verlichting, computers en koffiemachines.

Krachtstroom oplossingen

Of u nou behoefte heeft aan een eenvoudige installatie voor uw woning of een complex project als een krachtstroominstallatie voor uw bedrijfsruimte, MW Installatie en Montage adviseert u graag bij het realiseren van een passende oplossing. Wij ontwerpen voor u een veilige en functionele elektrotechnische installatie die voldoet aan al uw wensen en technische eisen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op of bel met: 06-55706902.