Elektrotechniek

Elektrotechniek is overal, bijna alles wat we in huis, een bedrijf, kantoren, winkel of fabriek gebruiken, heeft stroom nodig. Wij verzorgen de aanleg en montage van elektra voorzieningen in huizen, elektrische systemen en datakabels in kantoren tot aan het aanleggen van complete bedrijfsinstallaties in de industrie.

Wij hebben jaren lange ervaring in:

Extra keukengroep

Voor verbouw, uitbouw of aanbouw van een keuken zijn meestal extra groepen nodig voor aansluiting van ovens en andere zware apparatuur. In samenwerking met de aannemer kunnen wij snel en vakkundig deze extra stoppengroepen installeren.

Beveiliging

Voor beveiliging van huizen en bedrijfspanden en winkels beschikken wij over een ruime keuze aan beveiligingssystemen en -producten. Uiteraard worden deze beveiligingsproducten onder garantie en met uiterste discretie geplaatst. Uw huis of pand is bij ons in goede handen.

Referenties

Onze kwaliteit is van hoog niveau. Daar kunnen onze relaties over meepraten. Heeft u vragen neem dan svp contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of direct per telefoon: 06-55706902