Noodverlichting

Noodverlichting is verlichting die automatisch inschakelt wanneer de elektriciteit uitvalt. Dat is een belangrijke veiligheidsvoorziening in uw huis of bedrijfspand. Noodverlichting in uw bedrijfspand is essentieel en zorgt er voor dat de personen die binnen zijn veilig het gebouw kunnen verlaten.

Onder noodverlichting valt:

- Anti-paniekverlichting
- Verlichting van werkplekken met verhoogd risico
- Vluchtrouteverlichting

Nooduitgang bord

Nooduitgang borden vallen onder vluchtrouteverlichting. Zij zorgen ervoor dat tijdens bijvoorbeeld brand de verschillende nooduitgangen snel gevonden kunnen worden. De nooduitgang borden zijn er in verschillende soorten en maten. Het ervaren personeel van MW Installatie & Montage kan u adviseren wat het beste in uw huis of bedrijfspand past.

Onderhoud noodverlichting

Het is erg belangrijk om de noodverlichting goed te onderhouden. Veel noodverlichting schakelt over op accu als de stroom uitvalt en dat moet regelmatig gecheckt worden. De noodverlichting buiten is natuurlijk erg belangrijk maar heeft een groter risico om aangetast te worden door verschillende weersomstandigheden.

Informatie

Voor meer informatie over noodverlichting, anti- paniekverlichting en vluchtrouteverlichting kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 06-55706902.