Beveiliging

Natuurlijk wilt u ook uw huis beveiligen tegen ongenodigde gasten en vandalen, alleen goede sloten zijn tegenwoordig niet meer genoeg en een beveiligingscamera, in combinatie met een bewakingssysteem, is dan niet meer weg te denken.

Ook in bedrijfspanden is camera bewaking relevant. Dit kan gaan om beveiligingscamera’s die buiten hangen om daar een oogje in het zeil te houden maar het kan ook gaan om camera’s binnen. Die kunnen er voor zorgen dat u weet wat er gebeurt als u niet aanwezig bent. De aanleg van camerasystemen kunnen wij van a tot z verzorgen.

Inbraakbeveiliging en preventie

Voorkomen is beter dan genezen zeggen ze altijd en zo ook bij inbraak. Doormiddel van een intercom weet u precies wie er op uw terrein komt en kan niet zomaar iedereen uw kantoor binnen lopen of uw terrein op komen.

Als u er niet bent wilt u natuurlijk ook dat uw bedrijf of huis goed beschermd is, een beveiligingssyteem is dan precies wat u nodig heeft. Een beveiligingssysteem zorgt voor deur en raambeveiliging, inbraakalarm en camerabeveiliging.

Ontruimingsinstallatie

Onder beveiliging valt natuurlijk ook de ontruimingsinstallatie. Deze installatie zorgt er voor dat de aanwezigen gealarmeerd worden indien er iets gebeurd. De ontruimingsinstallatie staat in contact met de brandmeldingsinstallatie. Noodverlichting zorgt er voor dat iedereen de uitgang kan vinden wanneer er geen stroom meer is.

Informatie beveiligingsmethoden

Wilt u graag uw opties met betrekking tot de intercom met ons bespreken, neem dat contact op via het contactformulier of bel 06-55706902 voor een vrijblijvend advies.